Oscar Borgström Tabarly Tote Bag Bärväska vintage canvas

I lager. Skickas inom 1-3 dagar
Antal: 3
2 228 kr

1 337 kr

Leverantör: OSCAR BORGSTRÖM

Tabarly Tote är en lyxig bärväska från Oscar Borgström i grov, slitstark och vattentålig återvunnen canvas. Med snygga detaljer i kraftigt seldonsläder. Botten och sidorna på bärväskan är tillverkad i mjukläder för att skapa den rätta looken.
Du får en unik väska då alla väskor i återvunnen vintage canvas blir olika till utseende. Canvasen till respektive väska klipps till manuellt för att ta tillvara ursprungliga lagningar, ärr och sömmar för bästa passform och utseende.
Canvasfärgen är den ursprungliga grågröna färgen och den skiftar också från väska till väska. Denna snygga retroväska har många användningsområden.

Bredd (cm)35
Höjd (cm)40
Djup (cm)9
MaterialÅtervunnen Canvas, Seldonsläder


Oscar Borgströms historia börjar 1997 i ett lager med nött och lagad canvas. För det var där, i händerna och huvudet på designern och oceanseglaren Oscar Borgström som inspirationen från det slitna och återvunna materialet formades till idén om en tålig väska som skulle fungera lika bra oberoende av vart, eller hur man reser. Tillsammans med kraftigt seldonsläder och robusta beslag skapade han den väska han själv ville ha. Hållbar, fylld med karaktär och gjord för att åldras med skönhet.