Oscar Borgström Flat Bag Axelremsväska 30x37x4cm vintage canvas

I lager. Skickas inom 1-3 dagar
Antal: 1
1 805 kr

1 083 kr

Leverantör: OSCAR BORGSTRÖM

Snygg Axelremsväska i grov, slitstark och vattentålig återvunnen canvas från Oscar Borgström. Denna praktiska väska rymmer en 15 tums laptop och har ett foder i khakifärgad ny canvas och detaljer i kraftigt seldonsläder med gedigna helgjutna mässingsdetaljer. Varje handgjord väska i återvunnen vintage canvas är unik.

Canvasen till respektive väska klipps till manuellt för att ta tillvara ursprungliga lagningar, ärr och sömmar för bästa passform och utseende. Canvasfärgen är den ursprungliga grågröna färgen vilket gör att varje enskild väska blir unik.

- Ytterficka med blixtlås
- Två innerfickor
- Justerbar axelrem

Bredd (cm)30
Höjd (cm)37
Djup (cm)4
MaterialÅtervunnen Canvas, Seldonsläder, MÄSSING


Oscar Borgströms historia börjar 1997 i ett lager med nött och lagad canvas. För det var där, i händerna och huvudet på designern och oceanseglaren Oscar Borgström som inspirationen från det slitna och återvunna materialet formades till idén om en tålig väska som skulle fungera lika bra oberoende av vart, eller hur man reser. Tillsammans med kraftigt seldonsläder och robusta beslag skapade han den väska han själv ville ha. Hållbar, fylld med karaktär och gjord för att åldras med skönhet.