LEVERANSINFORMATION

Beställningen expedieras och skickas inom 1-3 arbetsdagar (om inget annat står vid köpknappen). Du får besked via e-post när beställningen har skickats från oss. Fraktbolagets leveranstid på 1-3 dagar tillkommer. Har du uppgivit ett mobilnummer så aviseras du via sms. Vid dröjsmål på en leverans, informeras du som kund om detta samt om den nya leveranstiden och köpet kan hävas vid dylika dröjsmål.

Observera att paket oftast bara ligger kvar på utlämningsstället i 10 dagar. Vi måste tyvärr debitera kunden alla faktiska kostnader samt en administrativ avgift på 150 kronor för ej uthämtade paket, se nedan under "Ej uthämtade leveranser".

Ej uthämtade leveranser:
 Det är kundens ansvar att uppge en giltig leveransadress. Vid retur av ett icke uthämtat paket förbehåller sig Sandström Möbler och Inredning AB rätten att debitera kostnaderna för frakt och returfrakt samt en administrativ avgift.

Skadad försändelse: Om en transportskada upptäcks anmäler du det genast till utlämningsstället eller vid hemkörning till fraktbolaget. Maila också ett foto till oss på skadan. Detta för att vi snabbt ska kunna skicka en ny produkt.